Roloplast logo white

O nama

Ukoliko imate pitanja vezana za naše proizvode ili za sam proces proizvodnje
popunite formular i mi ćemo Vam odgvoriti u roku od dva radna dana.

Tradicija

SZR Roloplast osnovan je 1983. godine, kao mala porodična firma za proizvodnju plastičnih proizvoda u oblasti pčelarstva. Dugogodišnjim radom i usavršavanjem, postali smo jedna od vodećih firmi u ovoj oblasti, u regionu.

Praćenjem inovacija u pčelarstvu,uspevamo da odgovorimo na različite zahteve tržista i radom sa najsavremenijim materijalima dobijamo široku paletu proizvoda za pčelarsvo,vrhunskog kvaliteta. Posvećenost kvalitetu, veliki proizvodni kapaciteti i brzina isporuke predstavljaju temelj našeg poslovanja.

Našim klijentima takođe nudimo i uslužno brizganje plastike, ukoliko poseduju sopstvene alate.

Naš cilj

Cilj nam je da u ovoj oblasti zadržimo vodeću poziciju na domaćem tržištu i da, odgovarajućom strategijom poslovanja, proširimo prodajnu mrežu na teritoriji čitave Evrope.

Misija

Da se klijetni u svakom trenutku mogu osloniti na kvalitet proizvoda i naše proizvodne kapacitete. Prioritet nam se ogleda u uspostavljanju dugoročnog poverenja kupaca i saradnika, kao i kvalitetnih poslovnih odnosa sa našim partnerima.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja svojim kvalitetom postavlja više standarde u oblasti pčelarstva i koja ne samo da uvodi nove navike i trendove u pčelarenju, već ih predviđa i kreira.